Трактори LOVOL для кожного господарства України!
telephone (2)Created using Figma
VectorCreated using Figma
Kyivstar_2015_logo_-_BrandmarkCreated using Figma
м. Київ, вул. 1-го Травня, 1А
Замовити дзвінок
22 червня
ТОВ "Фотон-Україна" представив на Дні поля Лозівських машин 130-сильний трактор FT 1304

Під час проведення  Дня поля «Лозівських машин» свій стенд презентував офіційний дистриб’ютор китайської корпорації Lovol. Головним експонатом стенду є 130-сильний трактор Lovol FT 1304, який на сьогодні є найпотужнішою машиною в модельному ряді техніки бренду, що представлений в Україні.

Як повідомив генеральний директор «Фотон-Україна» Сергій Лесик. трактори Lovol на українському ринку сільгосптехніки з’явились ще 14 років тому. Найпопулярнішими моделями є трактори невеликої потужності – від 25 до 50 к.с., проте, на ринку відчувається необхідність і у більш сильній техніці — 80, 90, 100 і більше кінських сил. Минулого року була завезена оновлена модель FT 1054, а вже цього року — FT1304. В планах виробника — у найближчому майбутньому спробувати запропонувати українцям вже відому у світі модель потужність 180 к.с.

«Наша політика спрямована на реалізацію тракторів по всій території України. Є нюанси лише по модифікаціям — садові, комунальні, польові машини. Вже є продажі моделі 1304 в Хмельницькій та Київській області. Загалом, ми вже реалізували не один десяток машин потужністю понад 100 к.с. Завдяки Дням поля «Лозівських машин» сподіваємось розвинути продажі нових моделе і на Сході, у т.ч. по Харківській області», — аргументує участь у виставці Сергій Лесик.

За словами представника дилера тракторів Lovol машини якісні та надійні. Сервісна підтримка здійснюється у всіх обласних центрах, а спеціалісти-сервісники забезпечені всіма необхідними інструментами та транспортом.

«Основний покупець машин — середнє господарство, яке хоче змінити всім набридлий МТЗ на більш надійний та потужний агрегат. Адже 1304 та 1054 прості та надійні, не потребують особливого навчання механізаторів. Сервісна служба закриває всі питання протягом 24 годин, а також веде післягарантійне супроводження машин. Клієнти повертаються до нас за новими машинами», — резюмує генеральний директор «Фотон-Україна».

Замовити дзвінок